lauantai 23. maaliskuuta 2013

Samsung galaxy tabletti

Tämä tietokone on toiminnaltaan melkein puhelimen kaltainen. Sinne voi ladata melkein samat ohjelmat, kuin puhelimeen. Sinne voi laittaa monta erilaista soittopeliä lataamalla googlen kaupasta, jossa on paljon ilmaisiakin ohjelmia. En ole vielä tutustunut maksullisiin ohjelmiin, eikä niiden maksutapa ole tiedossa.Navikointiin on monta ohjelmaa, niinkuin puhelimessa.Selaimia löytyy monta, ainakin neljä. Googlekaupassa on mukava selailla ja asentaa ja avata ja kokeilla. Ladatun ohjelman poisto on helppoa samassa paikassa, jos ohjelma ei ole mielenkiintoinen. Ladattuja joutuukin poistamaan välillä, ettei koneeseen tule liikaa tavaraa. Puhelimesta otin jo lataamistani ohjemista osan pois, kun huomasin jostain, miten vähän oli tilaa jäljellä.

Olen ostanut molemmille laitteille sellaisen naputtelukynän, jolla on helppo kosketella näppäimistöllä, varsinkin puhelimessa.Kynässä on kuminen sujuva pää, joka toimii.Tavallinen pyyhekuminen lyijykynä ei toiminut, mutta pitihän sekin kokeilla.

Molemmat laitteet tottelevat äänikäskyjä. Jos laitat äänijutun päälle ja sanot: "Iltasanomat" niin laite aukaisee rivin iltasanomat-aiheisia otsikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!