tiistai 26. maaliskuuta 2013

Toiminta-alueen ulkopuolella

Älypuhelimen kanssa on mennyt jo melkeinpä normaalisti. Mutta puhelin on pitänyt ladata kerran päivässä.
Vanha puhelin oli jo pilalla, jos akku tyhjeni näin pian. Tämä on sitä nykyaikaa.

Tuli jälleen se mutta eteen. Puhelin toimii, mutta verkkoyhteys ei toimi. Olen näprännyt puhelinta jo niin monta päivää, että asetukset pitäisi olla hallinnassa. Mutta eipä olekkaan. Asetukset kertovat että ollaan toiminta-alueen ulkopuolella.

Soitin saunalahen numeroon ja esitin asiaani. Siellä kehoitettiin soittamaan siihen toiseen kalliiseen neuvontanumeroon, jossa annetaan ohjeita n. 2 euron minuuttitaksalla. Minun kävi jo vihaksi, että näinkö sitä rahastetaan saunalahella. Jäin odottamaan huomista päivää ja aion testata puhelinta jossain muualla. Jos sattuis se toiminta-alue tulemaan vastaan.

Se ukkeli langan päässä yritti selvittää, että asetukset voivat muuttua älypuhelimessa päivityksen aikana ja se kallis neuvoja neuvoo, jootta voisin naputtaa asetukset kohdalleen.

Olen säätänyt puhelimen näyttöruudun ajaksi 30 sekunttia, jonka ajan jälkeen puhelin pimenee. Nyt sekään ei toiminut.Tarkastin asetuksista sen kohdan ja se oli ok. Ja samalla puhelin ilmoitti, että laita laturiin! Huomenna on uusi päivä ja silloin nähdään mikä toimii ja mikä ei ja missä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!