sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kyllä sitä vanhanakin jotain oppii

Nyt on harjoiteltu muutamia viikkoja näiden älylaitteiden käyttöä.

 Pitkästä aikaa kokeilin tabletin käyttöä mökillä, jossa ei ole mokkuloita eikä liittymiä.Ihme ja kumma. Sain tabletin toimimaam kännykästä asentamalla. Asetukset tulivat kohdalleen ja netti toimi nökilläkin. Alussa askartelin tätä toimintää todella monta kertaa ja aina jokin meni pieleen. Nyt vain muutama sormen hipaisu ja sillä selvä.

Tablettiin löytyi taas uusi ominaisuus. Se on ohjelma, joka löytyi ilmaiseksi googlen kaupasta. Sen avulla siitä näkyy skandinavian TV-kanavia. Suomesta löytyi TV1 ja TV2 ja teema, sekä joku kaapelitv-kanava. Nämät sain näkymään.  Kuvanlaatu oli ihan hyvä. Ohjelma vaan tuli muutamia sekuntteja myöhässä normaalista tv-lähetyksestä, mutta kannatti ohjelma ladata. Ymmärrän asian niin, että siitä voisi seurata tv-lähetyksiä esimerkiksi ulkomailla. Tätä pitäisi päästä kokeilemaan. Kuka ehtii ensin, niin vastatkoon, olenko väärässä luulossa?

Puhelimen kaikunäppäin ei toiminut ulkona. Sitä pitää vielä harjoitella. Ja näyttö sammuu puhelun aikana, vaikka olin sen asentanut sammumattomaksi.Niin ainakin luulisin.

Ennen näitten hankkimista keskusteltiin siitä, että ne olisi aikuisten leikkikaluja, joka näyttää pitävän paikkaansa.

Kyllä ne on mielenkiintoisia vempeleitä. Ostaminen kyllä kannatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!