sunnuntai 18. elokuuta 2013

Puhelimessa vähän tilaa, yksi ongelma ratkesi

Olen ladannut puhelimeen googlen ilmaisesta kaupasta  Clean Master-siivoustyökalun ja avast antivirusohjelman.Puhelin ilmoittaa ohjelmien päivityksistä. Yhtäkkiä päivitys ei toiminutkaan, sillä puhelimesta oli loppunut tila. Vähensin lataamiani sovelluksia ja yritin päivittää avastia ja siivosin Clean Masterilla ja tyhjensin ram-muistia.Poistin kuvia ja pienen videon. Päivitys ei vieläkään onnistunut. Sitten hain netistä tietoa, josta löytyi lause: "Sammuta puhelimesta virta ja avaa se uudelleen."Ja sehän tepsi.

Nyt olen huomannut, että mainostetaan tuhansia ohjelmasovelluksia, joita voi käyttää vain muutamia. Pitää ladata ja poistaa ja taas ladata.Siis todellinen leikkikalu, niinkuin alussa arvelin, tosin leikkimielessä. Puhelimessa on tosi vähän tilaa. Nyt pitää ottaa selvää, onko kalliimmassa puhelimessa enemmän.

Asian tuntemuksen puuttuessa, nyt vasta huomasin, mitä ainakin olisi pitänyt tietää. Tällä tavoin puhelimet menevät kaupaksi.Olenkin aiemmin ihmetellyt, mikä saa ihmiset jatkuvasti hankkimaan uusia puhelimia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!