perjantai 8. marraskuuta 2013

Halvempaa nettiliittymää kyselemässä

Meitä kiinnostaa halvempi nettiyhteys. Saunalahti mainostaa niitä kovasti. Olemme käyneet monta kertaa kyselemässä erilaisia vaihtoehtoja juuri saunalahden edustajalta. Myyjä selvitti nopeasti, että meikäläinen ei pysynyt mukana. Halusin tietää sen nopeudesta verrattuna jo olevaan saunalahden liittymään, joka on älypuhelimessa.  Myyjä oli hetken hiljaa ja ei osannut vastata. Mutta minäpä osasin neuvoa myyjää. Katso tietokoneelta saunalahden sivulta ja kerro meille, kumpi liittymä on nopeampi. Sain vastauksen liittymän nopeuteen, mutta muut asiat olivat vielä hämärän peitossa. Myyjä oli luetellut monet asiat, mutta ei paperille, ennenkuin pyysin.
 Näytti siltä, että ostopäätös olisi pitänyt tehdä pikaisesti, vaikka muita asiakkaita ei ollut jonottamassa.

Varsinkin meitä vanhemman iän edustajia pitäisi neuvoa selkokielellä, kun meillä ei ole tarpeeksi tietoa ja ymmärrystä tietotekniikasta.Uusi halvempi nettiliittymä jäi ostamatta ja harkinta jatkuu.

Olisin todella kaivannut sen liikkeen toista myyjää, samaa, jonka kanssa syntyivät läppärikaupat jokin aika sitten. Sillä myyjällä ei ollut kiire minnekkään ja siltä oli hyvä kysellä läppäriasioita ja vastaukset tulivat luotettavasti ja kauppakin syntyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!