perjantai 25. heinäkuuta 2014

Mentiin sutta pakoon, tulikohan karhu vastaan?

Elisaviihdepaketin palautuksesta seurasi meille irtikytkentä. Toisin sanoen netti oli katkaistu kokonaan. Nyt olemme siirtyneet soneran asiakkaaksi. Laitoimme liikkuvan nettiyhteyden, joka maksoi n. 40 euroa. Emme tietenkään osanneet sitä laittaa, kun emme edes tutustuneet puhelimeen tulleista teksiviesteistä. Ohje olisi ollut älypuhelimesta klikattavissa. Soitimme asiantuntijalle ja liittymä asennettiin  asiantuntijan opastuksella.

 Uudessa soneran liittymässä oli saatavissa ilmainen  tietoturvaohjelma ja koneessa oleva ilmainen tietoturvaohjelma avast piti poistaa. Siihenkin tarvittiin apua, ensin soitto ja sitten sovimme etäyhteyspaketista, joka maksoi 50 euroa. Ja sitten asiantuntija poisti avastin ja latasi cecurin. Me vain seurasimme näyttöä, kun konetta käytti vieras henkilö jostain päin suomea. Meidän tehtäväksi jäi koodin laittaminen ja koneen aukaisu yhden kerran.

 Ihmettelimme liittymän hintaa, 12,90 kuukaudessa + ilmainen tietoturvaohjelma. Edellinen maksoi vähän alle 40.00 euroa kuukaudessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!