maanantai 21. heinäkuuta 2014

Saunalahden laajakaista oli irtikytketty

Lauantaina 19.7.2014 netti teki topin ja aloin  selvittämään sen syytä. Soitin tänään saunalahdelle ja puhelun odottamiseen meni reilu tunti, ennenkuin asiani meni oikealle henkilölle. Vika alkoi selviämään. Laajakaista oli irtikytketty. Syynä oli elisaviihdepaketin palauttaminen, joka melkein väkisin meille saatiin myytyä. Nyt pidämme outona asiana sitä, että tästä ei meille ilmoitettu mitään.
Meille kaupattiin nyt kahta erilaista liittymää ja vaihtoehtona, (ihme ja kumma) pystyimme sanomaan itsemme irti kyseisestä saunalahden liittymästä  kokonaan. Sitä olimme harkinneet jo kauan ja nyt se toteutui. Joudumme vielä maksamaan tämän heinäkuun liittymämaksun kokonaan. Kerronpa seuraavilla kerroilla muut korjauksista aiheutuneet kulut, joita on tullut parilla huoltomiesten korjauskäynneillä, jotka kävivät parittain. Ja lisäksi ylimääraiset puhelinkulut, jotka eivät kuulu älypuhelimen puhepakettiin.

Nyt näyttää siltä, että koko hommaa ajatellen meitä kuluttajia petetään puhelinmyyjien ja saunalahden toimesta. Näillä kieroilla toimenpiteillä yritetään johdatella kokonaan pois entisen ppo.n palvelimista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!