torstai 17. joulukuuta 2015

Skypen ääniviesti nauhoitti salaa

Olen ladannut skypen kaikkiin laitteisiini. Läppärissä on omat tunnukset ja puhelimessa ja tapleteissa yhteinen tunnus,Toisin sanoen minulla on kaksi skypeä. Älypuhelimen skypellä voin soittaa kotiin skypelle, jos satun olemaan itse liikenteessä ja läppärissä on  on skype avoinna kotona.

Huomasin äskettäin, että skypeen oli ilmestynyt ääniviestitoiminto. Tai satuin huomaamaan. Kokeilin sen toimivuutta puhelimella omaan läppäriin. Läppäri oli kiinni. Puhelimesta kuului miesääni, joka ilmoitti, että äänimerkin jälkeen voin lähettää ääniviestin. Kuulin äänimerkin ja mielestäni sammutin lähetyksen punaisesta palkista.

Avasin läppärin ja sen skypen. Läppäriin oli tullut ääniviesti.Klikkasin sen auki ja sieltä alkoi kuulua kymmenen minuutin viestinä kaikki huoneessa tapahtuneet äänet.Tottakait minä säikähdin, kuinka monelle onkaan mennyt samanlaisia viestejä. Säikähdyksestä johtuen muistikin katosi, olisinkohan lähettänyt tietämättäni viestejä ja kenelle?

Nyt olen miettinyt asiaa ja sen johtumista. Voisko olla mahdollista sellainen juttu että kun
saunalahelta tuleva kenttäsingaali heiluu edestakaisin, netti välillä toimii ja välillä ei.Olisko ääniviestin nauhoitus ollut hetken ilman verkkoyhteyttä, juuri silloin, kun sammutin viestin lähetyksen. Ja se ei sammunutkaan, kun vasta kymmenen minuutin päästä.Sain kuunnella kymmenen minuuttia meidän omia ääniä.

Nyt olen kokeillut ääniviestin lähettämistä ja varmistanut, että kenttää riittää ja pystyin katkaisemaan lähetyksen punaisesta palkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!