keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kuvien siirtäminen puhelimesta tietokoneelle

Olen tutkinut netistä ahkerasti, mutta en ole löytänyt minulle ymmärrettävää tietoa kuvien siirtämisestä tietokoneelle. Kokeilin itse seuraavaa tapaa. Lähetin älypuhelimella kuvan gmailin sähköpostissa omaan osoitteeseen gmailiin. Avasin Gmailin tietokoneella ja latasin auki.Kuva aukesi paint-ohjelmalla. Tallensin sieltä jpg kuvana tietokoneelle. Näin sain kuvan siirrettyä puhelimesta tietokoneelle.

Olen aiemmin saanut laitettua  KIES-ohjelmalla, mutta nyt en ole saanut KIESSIÄ toimimaan. Kun vertailin aiempia kies-kuvia ja gmailin kautta siirrettyjä, niin kuvapisteet vähenivät jonkin verran.
Aiemman kuvapisteet 3648 x 2736 ja nyt gmaililla siirretyn kuvapisteet 3264 x 2448. Siis kuvan tarkkuus kärsii jonkun verran.
Käytössäni on Samsung calaxy s III.

Minulla on googlen pilvipalvelussa kuvia, joiden koko on 329 x 247. Sieltäkin voin tallentaa tietokoneelle, mutta kuvan laatu on paljon heikompi.

En ole löytänyt tarkkaa ohjetta puhelimen käyttöoppaasta, joka löytyy netistä

http://www.samsung.com/fi/support/model/GT-I9300RWDNEE

2 kommenttia:

 1. Onko sulla johto jolla lataat kuvat kamerasta tietokoneelle? Puhelin mukana pitäis olla sellainen. Kun olet saanut johdon liitettyä koneelle, klikkaa tietokone kuvaketta jos ei aukea tai tule kameran oma kuvake esille.

  VastaaPoista
 2. Kytkette USB:llä puhelimen tietokoneeseen.
  Avaatte Oma Tietokone
  Sieltä valitsette puhelimenne
  Etsitte kansion, jossa kuvat ovat. (Esim. Camera, DCIM, jne.)
  Kopiotte kuvat ja tallennatte tietokoneelle

  Klikkaa tietokone kuvaketta työpöydästä ja katso tuliko sinne samsung kuvake, niin klikkaa se auki ja haet vaikkapa joka kansiosta jos löytyy kuvat. Voi olla että osa kuvat jossain kansiossa on pieniä ja toisessa kansiossa taas isoja.
  Mulla oli älypuhelin mutta en tykännyt siintä kun oli niin vaikea hakea niitä kuvia!

  VastaaPoista

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!