keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Puhelimen muisti vähissä

Puhelimeen tulee tieto, että muisti on vähissä. Poista sovelluksia. Mutta mitä poistat, kun ei ole mitä raaskisi poistaa. Olen ladannut muutamia ohjelmia googlen omasta palvelusta. Bloggeria tarvitsen, Avastia tarvitsen, Clean Masteria tarvitsen. Puhelin kehoittaa päivittämään siinä olevia ohjelmia.Kun laitan päivityksen menemään, niin eipä onnistukkaan, kun muisti ei riitä. Olen poistanut omia sovelluksia pois ja ladannut uudestaan, Olen tyhjentänyt ram-muistia ja käyttänyt Clean Masteria. Jollain netin sivulla neuvottiin sammuttamaan virta ja laittamaan uudestaan päälle. Se näyttää toimivan jonkin verran.

Olen ottanut selvää puhelinkauppialta.Aluksi luulin, että kalliinpi puhelin olisi ollut parempi, siis enemmän muistia.Tilaa vievät sovellukset(ohjelmat), eikä niinkään sisältö, kuvat ym.
 
Puhelinta on naputeltu yli puolivuotta. Minusta tuntuu, että  en ole vielä perillä kaikesta. En ole löytänyt kohtaa, mistä sivuhistorian saa poistettua, samoin kuin läppäristä. Pitääkö minun hankkia seuraavaksi uusi puhelin, jos en saa muistia vapautettua.

Minua ihmetyttää, kun kuvissa näkyvät jopa monet blogeihini laittamat kuvat. Jos alan niitä poistamaan, niin varmaan lähtevät blogeistakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oletko saanut tietoa hakemaasi asiaan?

Voisitko kommentoida tätä blogia!